Politica de Confidențialitate

Politica de confidențialitate

Protejam și respectam confidențialitatea datelor dvs. cu caracter personal prin implementarea măsurilor necesare prevăzute de normele și reglementările în vigoare privind protecția datelor, inclusiv Regulamentul general (UE) 2016/679 privind protecția datelor (“ RGPD”).

 • Potrivit normelor și reglementarilor în vigoare privind protecția datelor (“ RGPD”) - datele cu caracter personal sunt definite ca orice informație privind o persoană fizică identificată sau identificabilă. În principiu reprezintă date personale, pe care și SC REDLINE CONTRACT FURNITURE SRL le are în vedere: numele și prenumele persoanei fizice, domiciliul, adresa de email, CNP, număr de telefon, coduri client/atribut al contului înregistrat, codul de identificare de tip AWB pentru livrarea produsului comandat etc.
 • Datele dvs. personale pe care le colectează și prelucrează compania SC REDLINE CONTRACT FURNITURE SRL sunt: numele și prenumele, domiciliu (adresa poștala pentru livrare), adresa de email, număr de telefon, coduri de identificare client/identificator online, date de facturare (în cazul finalizării unei comenzi), voce, informații bancare (în cazul efectuării unui retur/ramburs de plata), cont social media.

Scopurile prelucrării datelor cu caracter personal furnizate de către un Client SC REDLINE CONTRACT FURNITURE SRL, avute în vedere și urmărite sunt următoarele:

 • procesarea comenzilor și retururilor;
 • păstrarea relației cu partenerii contractuali în scopuri contabile;
 • optimizarea activității de marketing;
 • soluționarea cererilor privind îndeplinirea unei comenzi,
 • comunicări de marketing;
 • scopuri statistice
 • feedback-ul furnizat serviciilor oferite de către SC REDLINE CONTRACT FURNITURE SRL.

SC REDLINE CONTRACT FURNITURE SRL poate prelucra date cu caracter personal pentru a vă informa în legătura cu produse și servicii, oferte promoționale sau pentru abonarea la newsletter. Aceste date cu caracter personal sunt prelucrate în scopuri directe de marketing numai cu consimțământul dvs. și prin utilizarea canalelor de comunicare (email, sms etc.) pe care le-ați indicat în momentul oferirii consimțământului. În aceste condiții este important să cunoașteți ca vom utiliza consimțământul dvs. exprimat în scop de marketing pana la retragerea acestuia, existând posibilitatea de retragere a acestui tip de consimțământ oricând.

Prelucrarea reprezintă: orice operațiune/set de operațiuni asupra acestor date (cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate), respectiv colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, diseminarea, punerea la dispoziție, alinierea, combinarea, restricționarea, ștergerea, distrugerea etc. (aceste operațiuni sunt indicate cu titlu exemplificativ în Regulament, noțiunea de prelucrarea reprezentând orice fel de operațiune în legătura cu datele personale).

Vă informăm ca putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ce vă privesc, următoarelor categorii de destinatari:

 • societăților din grup pentru gestiunea comenzilor;
 • partenerilor comerciali pentru furnizarea produselor/serviciilor comandate
 • furnizorilor de servicii de curierat;
 • furnizorilor de servicii de plată/bancare;
 • furnizorilor de servicii de contabilitate, pentru tinerea evidentei contabile prin împuternicit extern;
 • altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piața a bunurilor și serviciilor noastre;

Vă asigurăm că vom depune toate diligentele ca împuternicitul și/sau terța parte contractantă oferă garanții suficiente pentru a pune în aplicare masuri tehnice și organizatorice adecvate, astfel încât procedurile să îndeplinească cerințele normelor și reglementarilor legale, inclusiv RGDP și să asigure protecția drepturilor persoanei vizate (persoana fizica client www.placari-pereti.ro).

 

Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania, Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

În calitate de client al SC REDLINE CONTRACT FURNITURE SRL, aveți dreptul de a adresa o cerere scrisa, datata și expediata la adresa office@redlinecontract.com prin care să vă exercitați în mod just și licit dreptul dvs. de intervenție garantat, privind: (i) rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conforma dispozițiilor legislației naționale (Legea nr. 190/2018 privind masuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, precum și ale Regulamentului UE 679/2016, putând fiți exercitat pentru toate acțiunile sus menționate în special cand datele sunt incomplete sau inexacte; (ii) anonimizarea datelor cu caracter personal, (iii) notificarea către terțe parți cărora le-au fost prezentate/dezvăluite datele, cu condiția ca aceasta notificare să nu presupună un efort disproporționat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat, respectiv pentru (iv) încetarea prelucrării datelor sale personale în măsura în care acest lucru este posibil potrivit scopului prelucrării. În calitate de Operator, vă informam ca vom înceta de îndată prelucrarea datelor personale daca scopul pentru care le-am colectat a încetat.

Duminica,Luni,Marti,Miercuri,Joi,Vineri,Sambata
Ianuarie,Februarie,Martie,Aprilie,Mai,Iunie,Iulie,August,Septembrie,Octombrie,Noiembrie,Decembrie
Nu sunt destule produse disponibile in stoc. Mai avem doar [max].
Vezi Lista de produse preferateSterge din Lista de produse preferate
Cos de cumparaturi

Cosul tau este gol.

Inapoi in magazinul online

Adauga observatii la comanda Editeaza observatiile la comanda
Adauga un cupon:

Adauga un cupon:

Codul de cupon va functiona doar pe pagina de checkout