Livrare și Retur

Livrare

Livrarea produselor este disponibilă în toată țara într-un interval de 3-45 zile, în funcție de stocul disponibil, timpul de aprovizionare și producție. Data estimată de livrare poate varia în funcție de produsul comandat. 

Montajul NU este inclus în prețul produselor.

Condiții de livrare

La solicitarea SC REDLINE CONTRACT FURNITURE SRL sau a Curierului, Clientul va face dovada identității sale, dacă e necesar prin una sau mai multe acte emise de autorități oficiale și va comunica numărul de Comandă atribuit de către Vânzător.

În cazul în care Clientul se află în imposibilitatea recepționarii Comenzii în mod personal, Comanda va fi lăsată la adresa precizată doar unei persoane cu vârsta mai mare de 18 ani și doar în cazul comunicării către Curier, a numărului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorată dacă Clientul nu îndeplinește condițiile de mai sus.

În cazul livrării la locul de muncă al Clientului, caz în care Curierul nu poate avea acces în locația respectivă, Clientul trebuie să se asigure că poate recepționa Comanda.

Clientul va fi contactat telefonic de către Curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezentei acestuia la adresa și ora selectate în momentul validării Comenzii pe site.

Clientul se obligă să fie prezent la adresa de livrare indicată, în intervalul orar selectat, în caz contrar acesta va suporta taxa de transport aferentă unei posibile noi livrări. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectării, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către SC REDLINE CONTRACT FURNITURE SRL la momentul predării produselor Comandate către Client la adresa selectată de acesta la momentul plasării Comenzii.

Recepția produselor

Clientul se obligă să semneze bonul de livrare (AWB), sau prezentat de către Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexată și factura fiscală ce conține toate informațiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, preț). De asemenea, Clientul va verifica dacă produsele sunt deteriorate sau dacă există lipsuri, iar eventualele probleme vor fi menționate în mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate în considerare.

Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaște primirea în bune condiții și în totalitate a produselor Comandate.

Condiții de livrare

Transportul este asigurat până la intrarea în imobil. Nu intră în sarcina livratorului descărcarea, transportul și manipularea produselor până în casă sau în scara blocului.

Politica de retur

Retur Gratuit în 14 zile

SC REDLINE CONTRACT FURNITURE SRL oferă retur gratuit pentru clienții care notifică intenția lor în termen de maxim 14 de zile calendaristice de la primirea coletului. – PRODUSELE PERSONALIZATE ÎN MOD CLAR NU INTRĂ ÎN CATEGORIA ACEASTA.

Retur în 45 zile

Toți cei care nu mai doresc produsul SC REDLINE CONTRACT FURNITURE SRL după 14 zile, pot returna produsul cu condiția să fie nedeteriorat, nepătat, să nu fie rupt sau stricat de orice natură. Returul după 14 zile este suportat de client și se va păstra un comision de stocaj de 15% din valoarea comenzii.

Costul transportului pentru returnarea produselor va fi suportat de către Client.

Produsele SC REDLINE CONTRACT FURNITURE SRL vor trebui ambalate foarte bine pentru a nu fi deteriorate pe durata transportului.(indiferent dacă este retur în 14 zile sau 45 zile) În cazul avarierii produsului/produselor din cauza ambalării necorespunzătoare, SC REDLINE CONTRACT FURNITURE SRL își rezervă dreptul de a refuza coletul/coletele.

Comenzile cu livrare pe teritoriul României sunt eligibile pentru retur gratuit. În urma solicitării primite de la client, SC REDLINE CONTRACT FURNITURE SRL va trimite curierul la adresa indicată de client pentru a ridica coletul de retur în termen de 14 zile. Pentru retur în 45 zile returul va fi suportat de către Client.

Modalități și termene de returnare a produselor

Clientul se obligă să notifice SC REDLINE CONTRACT FURNITURE SRL intenția și motivul de a returna produsele achiziționate, completând formularul de retur în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor. În caz contrar, SC REDLINE CONTRACT FURNITURE poate refuza returul Gratuit în 14 zile și va fi eligibil pentru retur în 45 zile.

Informațiile necesare care trebuie furnizate SC REDLINE CONTRACT FURNITURE pentru trimiterea curierului sunt următoarele: 

  • număr factură;
  • numele și prenumele;
  • adresa de unde curierul urmează să preia coletul de retur;
  • adresa de e-mail;
  • motivul returnării;
  • modalitatea de plată dorită (datele contului bancar sau înlocuirea produsului) ;

La primirea informațiilor referitoare la intenția de retur a clientului, SC REDLINE CONTRACT FURNITURE SRL efectuează o solicitare la curier și trimite curierul la adresa indicată în comunicarea clientului pentru a ridica coletul de returnat. Costurile de transport ale coletului/elor returnate în 14 zile nu intră în responsabilitatea Clientului, acestea urmând a fi asumate de SC REDLINE CONTRACT FURNITURE SRL.

Condiții de returnare a produselor

În orice situație de returnare a produselor, din alte motive decât cele generate de deteriorarea în timpul transportului, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise Clientului, cu documentele aferente livrării (factura, certificat de garantie etc), și anume: să nu fie rupte, deteriorate de orice fel, pătate, tăiate, ambalate necorespunzator etc.

Renunțarea la produsul achiziționat (Renunțarea la cumparare)

Conform legislației în vigoare, posibilitatea de retur al unui produs fără a preciza motivele se aplică numai cumpărătorilor persoane fizice (detalii în O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative). 

Notificarea de retur se face în scris la office@redlinecontract.com în termen de 14 zile calendaristice începând din ziua în care Cumpărătorul sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de Cumpărător, intră în posesia fizică a produsului.

Cumpărătorul care renunță la cumpărare în condițiile legii va suporta costurile directe legate de returnarea produselor (art 14 (2), O.U.G. Nr. 34/2014 ). Produsul va fi adus sau trimis prin curier de către Cumpărător catre depozitul central SC REDLINE CONTRACT FURNITURE SRL, din str. Elizeului 49 D, jud. Tulcea, oraș Tulcea în termen de 30 de zile de la aprobarea returului. Dacă această perioada va fi depășită, returul va fi refuzat.


Produsele se trimit Vânzătorului în starea în care au fost primite, în cutia originală, cu toate accesoriile, consumabilele și produsele cadou aferente, împreună cu o copie după factură și certificatul de garanție în original. Renunțarea la cumpărare nu va fi acceptată în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vanzator a stării de nevandabilitate a acestora.
Dacă renunțarea la cumpărare este aprobată, Vânzătorul va returna contravaloarea produselor la care Cumpărătorul a renunțat în maxim 14 zile calendaristice de la recepționarea produsul respectiv de către Vânzător. Suma va fi rambursată prin transfer bancar în contul indicat de client. Eventualele taxe de transport și de manipulare, aferente comenzii inițiale, nu se returnează.

În cazul în care, în urma returului, Vânzătorul constată o diminuare a valorii produsului datorată manipulării, va percepe Clientului o taxă de resigilare. Pentru a evita această situație, Cumpărătorul este sfatuit să supra-ambaleze produsul și cutia originală într-un alt ambalaj, pentru a le proteja mai bine. 

Următoarele produse nu beneficiază de dreptul de renunțare: 

  • Produsele aprovizionate conform specificațiilor Cumpărătorului, pe bază de comandă specială; Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, în cazul în care consumatorul (Cumpărătorul) optează pentru achizitionarea unor produse personalizate în mod clar, confecționate după specificatiile indicate de către Cumpărător, produsele suferind astfel modificări la cererea Cumpărătorului, acesta acceptă faptul că produsele de acest fel nu se returnează și nu se pot înlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Produsele aflate în categoria Comandă specială se supun acestui articol, întrucât sunt aduse/fabricate/comandate strict la solicitarea consumatorului, în baza plății integrale ale acestora, și nu se supun dreptului de retur.
  • Produse care prezintă urme de deteriorare (zgârieturi, lovituri), de instalare, de folosire, de uzură sau de consum.

Termene de returnare a banilor

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primește banii aferenți produselor returnate în interval de 14 de zile lucrătoare de la data la care SC REDLINE CONTRACT FURNITURE intră în posesia produselor și verifică starea acestora.  

În cazul în care Cumpărătorul dorește returnarea banilor, termenul maxim legal este de 14 de zile de la confirmarea returului, dar nu înainte ca produsul retur să ajungă la sediul nostru.

Obținerea unei rambursări în urma anularii comenzii

Vânzătorul este obligat să vă returneze banii în termen de 14 zile de la primirea cererii dumneavoastră de anulare a comenzii.

Duminica,Luni,Marti,Miercuri,Joi,Vineri,Sambata
Ianuarie,Februarie,Martie,Aprilie,Mai,Iunie,Iulie,August,Septembrie,Octombrie,Noiembrie,Decembrie
Nu sunt destule produse disponibile in stoc. Mai avem doar [max].
Vezi Lista de produse preferateSterge din Lista de produse preferate
Cos de cumparaturi

Cosul tau este gol.

Inapoi in magazinul online

Adauga observatii la comanda Editeaza observatiile la comanda
Adauga un cupon:

Adauga un cupon:

Codul de cupon va functiona doar pe pagina de checkout